Organisator

Algemeen

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 23 mrt 2019
  • Time: Hele dag

Locatie

algemeen
Categorie

Datum

23 mrt 2019

Tijd

Hele dag

Opschoondag Leveroy

Samen voor een schoon Leveroy – Heb jij je al ingeschreven voor de Landelijke Opschoondag op 23 maart?

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het weer lente, en dus tijd om te gaan genieten van lekker buiten zijn. En dat gaat toch het best in een schone omgeving.

Landelijke Opschoondag 2019

Op 23 maart doet gemeente Nederweert mee aan de Landelijke Opschoondag. Er zijn al verschillende inwoners die in groepen zwerfafval op gaan ruimen. Heb jij je ook al ingeschreven? Je kunt samen met bijv. buren, vrienden, klasgenootjes, of clubgenoten een opruimgroep vormen en aanmelden. Dit kan nog t/m 1 maart 2019 (en ook nog wel erna). Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een reeds bestaande opruimactie.

Als je er voor gaat, doe dan mee aan de Afvalbingo!

Naast een schone buurt kun je met je groep ook een hele mooie prijs winnen in de Afvalbingo, namelijk € 100,- € 200,- of € 300,- voor een buurt-/verenigingsfeest! Stuur dus een e-mail met je naam, woonplaats en organisatie (bijv. buurt of sportvereniging) naar teamschoon@onsburo.eu of je dorpsraad, met als onderwerp ‘LOD 2019’. Of kijk op https://onsburo.eu/acties/lod2019-nederweert.

Startlocatie in Leveroy is Jong Nederland op het sportcomplex bij de Graanmolen. Hier kun je, na aanmelding, op zaterdag 23 maart tussen 9:00 en 12:00 de materialen ophalen. Alle materialen en volle zakken zwerfafval kun je na afloop van de actie daar weer inleveren.

Gemeenschapsraad Leveroy

Reacties zijn gesloten.